Hasle IF Fitness - Bymarken 4, 3790 Hasle

Du har nu mulighed for at dyrke Fitness i Hasle IF.

I marts måned startede vi i lejede lokaler i det tidligere fjerkræslagteris administrationsbygning -”Tjøllingahuzed” - med drømmen om, at vi på et tidspunkt kan åbne op for Fitness i nye og større lokaler.

Du melder dig ind i vores Fitness afdeling ved at følge vejledningen på vores hjemmeside. Bemærk, at der er en tilmelding for eksisterende medlemmer og en for nye medlemmer.

For eksisterende medlemmer er det gratis at benytte Fitness lokalet, og for nye medlemmer er der en gradueret betaling (75 kr. pr. måned) indtil 1. september, hvorefter et års medlemskab koster 900 kr.

Fra 1. september, når du har betalt medlemskab for et år, kan du dyrke al den sport i HIF du vil.

Når du har tilmeldt dig - og betalt, hvis du er nyt medlem - så får du tilsendt en kode til nøgleboksen, og du kan herefter benytte Fitness lokalet ligeså ofte du vil.

Vi har foreløbig vejleder i lokalet fra uge 17 til og med uge 21 - og pt. med disse ca. tider:

Mandag 15.30-18, tirsdag 15-17, onsdag 15.30-16.30 og torsdag 16-18.

Kan du hjælpe HIF med at være vejleder - vi kan bruge flere - så kontakt gerne en fra Forretningsudvalget (FU).

Vel mødt!

Hasle Idrætsforening | Damløkkevej 19 | 3790 Hasle