HIF inviterer til
i maj - august under ledelse af Marta Thorsen

Kettlebell træning tirsdage kl. 19.00 - 20.30
Yoga træning torsdage kl. 19.00 - 20.30
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
HIF inviterer til
"Hold hjernen frisk med Naturtræning"
på Hasle Fælled
ved aktivitetsparken

Træning  tirsdag fra kl. 15.00-16.00

(første gang den 23. april)

Vil du gerne røre dig sammen med andre i naturen, og har du lyst til at få skoven som træningssal? Så er vores nye foreningstilbud Hold hjernen frisk med Naturtræning måske noget for dig. Her bruger vi naturens uanede muligheder til at træne både krop, sind og smilebånd.

Hold hjernen frisk med Naturtræning er et nyt tilbud i foreningen, som kombinerer natur, motion og fællesskab. Vi bruger de muligheder, som naturen tilbyder os via underlag, terræn, årstider, vejrlig, naturlige 'rekvisitter' og sanseindtryk. Holdet er for alle uanset fysiske eller psykiske udfordringer. Sammen oplever vi, hvad motion i naturen gør for vores livskvalitet og velvære. For dem, der har lyst, laver vi også gang og løbetræning til One Mile-distancen (1,6 km), så vi er klare til Royal Run den 10. juni.

Invitér en ven, veninde, partner eller kollega med og kom og prøv!
Det koster 20 kr. pr. gang. Tilmelding er ikke nødvendig.
Hvis du vil vide mere, kan du henvende dig til Karen-Margrethe Hansen Bager /tlf. 30182193
Hasle Idrætsforening | Damløkkevej 19 | 3790 Hasle | Tlf.: +45 56964527