Loppemarked

Hasle Idrætsforening har i mange år afholdt loppemarked. I starten var det sammen med Handelsstandsforeningen i Grøbech's Gaard. I dag står HIF alene for arrangementet og det bliver afholdt på stadion ved klubhuset.

Vi samler ind hele året og opmagasinere det indtil loppemarkedet finder sted sidste lørdag i skolernes sommerferie.

Overskuddet deles mellem de afdelinger der hjælper til ved loppemarkedet. Det er en stor hjælp til økonomien, især for de små afdelinger.

MEN........

Desværre mangler vi indsamlere af loppeting. Vores mangeårige trofaste indsamlere har meldt fra og det vides derfor ikke i skrivende stund om vores loppemarked fortsætter.

Skulle du ha' lyst til at indsamle på foreningens vegne skal du henvende dig til formanden.

Hasle Idrætsforening | Damløkkevej 19 | 3790 Hasle | Tlf.: +45 56964527